Overige

Indruk maken op topklanten doe je zo

Wil je jouw onderneming op de kaart zetten? Kies voor katoenen tassen of telefoonladers als relatiegeschenk! Je kunt deze relatiegeschenken volledig customizen, zodat ze volledig aansluiten bij de look en feel van het merk. In dit artikel vertellen we hoe je met deze unieke musthaves de naamsbekendheid van jouw bedrijf kunt vergroten. Deel ze uit onder de collega’s of verras de topklanten met bedrukte tasjes of powerbanks.

Krachtpatser onder de gadgets

Met een powerbank als relatiegeschenk kun je topklanten op een bijzondere manier imponeren. Ze zijn een compacte en handige (nood)oplader voor mobiele apparaten, waarvoor geen stopcontact nodig is. Hierdoor zijn ze ideaal voor onderweg! Wist je dat telefoonladers – bedrukt met reclame – voor een hoge attentiewaarde zorgen? Je kunt de opdruk namelijk helemaal zelf bepalen. Daardoor zijn bedrukte powerbanks een origineel relatiegeschenk en een absolute krachtpatser onder de gadgets.

Zomerse musthaves

Vooral onder de jongeren zijn powerbanks enorm populair: op vakantie kunnen ze hun smartphone er snel mee opladen. Zo zit er in de body een aansluiting waarmee het apparaat opgeladen kan worden. Met de kabel kan de powerbank worden gekoppeld aan een USB-ingang, bijvoorbeeld in de adapter van de mobiele telefoon. Wanneer de accu vol is, dan kan het apparaat vervolgens gebruikt worden om het mobiele apparaat mee op te laden. Sommigen hebben twee uitgangen, zoals de 1.0 en 2.1 ampère, waarmee de smartphone of tablet heel snel opgeladen kan worden.

Maximale impact

Wil je top of mind blijven en maximale impact maken? Dan kun je kiezen voor het bedrukken van tassen met een foto of een logo: hip én duurzaam! Doordat katoenen tassen vaker dan één keer gebruikt zullen worden, zijn ze enorm goed voor de zichtbaarheid. Ga voor een opvallende kleur of een look ‘au naturel’ in beige of wit. Uiteraard kun je de tasjes ook voorzien van een logo of winkelnaam. De kans is groot dat deze musthaves dagelijks gebruikt worden en jouw klanten ongemerkt reclame maken!

Groene giveaways

Met katoenen tassen kun je de unieke stijl van het bedrijf accentueren. Ze zijn netjes afgewerkt en in verschillende kleuren leverbaar. Wanneer je de shopping bags voorziet van een logo, kun je zowel de voor- als de achterkant laten bedrukken. Bovendien is de tas stevig en door het grote formaat eenvoudig te vullen. Houd er rekening mee dat het een natuurlijk product is. De kleuren kunnen iets afwijken en daardoor is elk exemplaar dus uniek. Met deze trendy items promoot je niet alleen de zaak, maar maak je de wereld ook een stukje mooier!

Maximale impact

Wil je maximaal impact maken? Dan kun je ervoor kiezen om tijdens beurzen en evenementen handige Doppers uit delen! De Dopper Insulated waterfles houdt het water 24 uur lang koud. Ideaal dus om mee te nemen naar het strand, de sportschool of het werk. Je kunt deze doppers natuurlijk haarscherp in full colour laten bedrukken met een logo, maar je kunt ze naar wens ook per stuk personaliseren. Wanneer je in deze duurzame thermosflessen investeert, steun je bovendien de drinkwaterprojecten van de Dopper Foundation. Zo keer je samen met deze stoere fles het tij van milieuvervuiling!

Toon meer

Reclame Regio Noordkop

Bovenstaand bericht is aangeleverd aan Regio Noordkop en voor plaatsing is betaald. Regio Noordkop is niet verantwoordelijk voor aard en inhoud van het bericht. Vragen over bovenstaand of soortgelijke berichten? Mail naar hoofdredactie@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button