Den Helder

Rotonde N250/Ravelijnweg afgesloten van 16 tot 19 juni

Advertentie:

Den Helder – De rotonde Ravelijnweg/N250 krijgt een nieuwe deklaag. De werkzaamheden starten vrijdag 16 juni om 20:00 uur. Maandag 19 juni om 05:00 uur is de klus geklaard.

Tijdens deze werkperiode is het deel tussen de kruisingen N250/Ruyghweg en N250/Guldemondweg afgesloten voor doorgaand verkeer. Westoever (vanuit het noorden) en Rijksweg (vanuit het zuiden) blijven bereikbaar voor bestemmingsverkeer. Doorgaand verkeer volgt een omleidingsroute via Guldemondweg, Torplaan, Ravelijnweg, Waddenzeestraat, Jan Verfailleweg, Marsdiepstraat, Middenweg, Polderweg, Prins Hendriklaan en Kanaalweg.

Waarschijnlijk is het fietspad niet afgesloten. Tijdens het werk blijkt of dit ook echt niet hoeft. Als het toch te gevaarlijk blijft voor langsfietsende verkeerdeelnemers, komt er alsnog een omleidingsroute. Deze gaat dan via het afgesloten deel van de Ravelijnweg naar de rotonde Torplaan en weer terug over de Ravelijnweg.

Bij slecht weer uitstel
De werkzaamheden aan de rotonde stonden twee keer eerder gepland. Vanwege de weersomstandigheden zijn ze toen uitgesteld. Mocht het weer ook nu niet meewerken, dan volgt opnieuw uitstel van het onderhoud. Bij vragen over de werkzaamheden kan contact worden opgenomen met het servicepunt van de provincie Noord-Holland. Zij zijn bereikbaar via telefoonnummer 0800-0200600 of e-mail servicepunt@noord-holland.nl.

Toon meer

Peter Rus

Peter Rus is sinds januari 2023 werkzaam bij Regio Noordkop als journalist. Hij is bereikbaar via peter@regionoordkop.nl en via 0625487127.

Wellicht ook interessant

Back to top button