Uitgaan

Regenboognetwerk houdt 30 juni samenkomst in Den Oever

Advertentie:

Den Oever – Regenboognetwerk Hollands Kroon houdt zondag 30 juni een bijeenkomst in Den Oever bij het Vikingschip, Robbenoordstraat 11A. Dit evenement wordt georganiseerd door de initiatiefnemers samen met Wonen Plus Welzijn.

De middag begint om 14:30 uur, met inloop vanaf 14:00 uur. Op het programma staat een pubquiz. “Kom gezellig langs, voel je welkom en ontmoet elkaar!”, meldt Wonen Plus Welzijn. Het Regenboognetwerk biedt een plek voor eenheid, acceptatie en diversiteit. “Iedereen vanaf 18 jaar is welkom. Ben je jonger, dan kun je eventueel onder begeleiding komen. Aanmelden is niet nodig!”

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button