Uitgaan

Vonk-infomarkt voor mbo helpt twijfelaars bij het maken van een studiekeuze

Advertentie:

Den Helder – Kiezen is soms moeilijk en daar helpt Vonk graag bij. Speciaal voor leerlingen die komend schooljaar willen starten met een mbo-opleiding en nog twijfelen, organiseert Vonk een informatiemarkt op verschillende vestigingen. Ook in Den Helder is een infomarkt.

Op donderdag 27 juni van 16:00 tot 18:00 uur kunnen twijfelaars en late beslissers de mbo-vestigingen in Alkmaar, Den Helder, Hoorn en Schagen bezoeken en de sfeer proeven. Daar kunnen zij kennismaken met de verschillende opleidingen, het schoolgebouw bekijken en al hun vragen stellen aan docenten en studenten. Dit kan de keuze een stuk makkelijker maken.

Vonk heeft een uitgebreid aanbod met ruim veertig verschillende mbo-opleidingen in de richtingen Agribusiness, Dier en Dierenwelzijn, Economie en Ondernemen, Groene Leefomgeving, Bloem, Groen en Styling, Horeca en Voeding, ICT, Motorvoertuigen en Logistiek, Orde en Veiligheid, Scheepvaart, Sport, Techniek, Toerisme en Recreatie, Uiterlijke Verzorging en Zorg en Welzijn.

Aanmelden
Aanmelden voor de informatiemarkt kan via www.vonknh.nl/mbo. Op de site is ook een overzicht van de Vonk-opleidingen en de locaties waar ze worden gegeven.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button