Uitgaan

VSBfonds helpt lokale projecten vooruit tijdens speeddates op 25 juni

Advertentie:

Den Helder – Het VSBfonds organiseert dinsdag 25 juni een speeddate in de Experience Store in Den Helder (Spoorstraat 2). Het evenement is gericht op mensen met ideeën om hun buurt of wijk mooier te maken, of voor culturele initiatieven waar iedereen aan mee kan doen.

Iedereen met een idee om mensen in de buurt dichter bij elkaar te brengen of een cultureel project waar iedereen aan mee kan doen, kunnen 25 juni speeddaten met de adviseurs van het VSBfonds. Zij helpen graag om van het idee een aanvraag te maken voor financiering.

Deze speeddate is voor mensen met ideeën die bijdragen aan een sociale, inclusieve en creatieve samenleving. Bijvoorbeeld projecten die jongeren meer kansen geven door ze te verbinden met professionals, of initiatieven die de leefbaarheid van een buurt verbeteren. Ook creatieve ideeën die zorgen dat iedereen mee kan doen aan kunst en cultuur zijn welkom.

Aanmelden
Aanmelden voor de speeddate kan via vsbfonds.nl/noordholland. Tijdens de speeddate kunnen deelnemers hun idee of project uitleggen, ook als het nog in een vroeg stadium is. Na het gesprek ontvangen zij feedback, zodat ze weten of het idee past bij het donatiebeleid van het VSBfonds en of het mogelijk is om een aanvraag in te dienen.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button