Zakelijk

Eric Hercules nieuwe commissaris Woontij

Advertentie:

Eric Hercules is benoemd tot commissaris van Stichting Woontij. Hij vult daarmee de vacature in die is ontstaan door het vertrek van Noëlle Sanders begin dit jaar.

Eric Hercules was van 2010 tot 2018 wethouder van de gemeente Texel (o.a. Duurzaamheid en Wonen). Eric woont in Den Burg en is onder meer actief als schrijver en character designer voor televisie, radio, tijdschriften etc. Daarnaast vervult hij diverse bestuursfuncties voor (maatschappelijke) organisaties.

Nadat de Autoriteit woningcorporaties en de Ondernemingsraad een positieve zienswijze hebben gegeven is Eric door de Raad van Commissarissen benoemd voor een periode van vier jaar.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button