Den HelderJeugd

Laatste schooldag basisschool De Trimaran, vakantie!

Advertentie:

Sommige basisscholen hadden donderdag al hun laatste schooldag voor de vakantie. De Trimaran in Nieuw Den Helder was vrijdag aan de beurt. Traditiegetrouw was er de luchtkussen stormbaan. Ook geheel in traditie ging groep acht als laatste over de baan als afscheid en op weg naar hun middelbare school avontuur. laatste schooldag TrimaranZe deden nog één keer een liedje uit hun musical en na het aftellen zat hun lagere schooltijd er nu echt op, vakantie!

laatste schooldag De Trimaran
De laatste dag op school stond natuurlijk in het teken van afscheid nemen en dat gold niet alleen voor de leerlingen van groep acht. De andere groepen namen afscheid van hun juf want ja, als je over gaat naar een hogere groep hoort daar een andere juf of meester bij. Voor veel leerlingen was dit best wel een emotioneel moment, sommigen hadden een cadeautje voor juf of meester, maar er waren nog veel meer dikke knuffels voor de leerkrachten, met en zonder traan.

laatste schooldag TrimaranGroep vijf
Voor de leerlingen van groep vijf was het helemaal een moeilijk afscheid. Ze zaten voor het tweede jaar bij hun juf Eva in de klas en dat heeft toch wel een hechte band gesmeed. Ze verrasten hun juf vorige week al in de pizzeria, waar ze door haar moeder heen gelokt was. En vorige week vrijdag organiseerden ze een feestje voor de verjaardag van juf. Dit deden ze bij het Vogelasiel, dat juf Eva een warm hart toedraagt, en zamelden zelfs een mooi geldbedrag in voor dit doel. Droog werd het op de laatste dag door velen niet gehouden, maar een mooi afscheid was het wel. Gelukkig zitten ze volgen jaar bij juf Sigrid en die zit in het lokaal naast juf Eva, dus nog niet uit het oog en vast en zeker ook niet uit het hart!

 

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button