Hollands KroonJeugd

Succesvolle spelletjesdag bij Wieringermeerruiters

Middenmeer – Rijvereniging Wieringermeerruiters heeft zaterdag 11 juli een gezellige spelletjesdag voor jeugdruiters georganiseerd. Meer dan twintig kinderen konden met hun pony’s genieten tijdens deze zonovergoten dag.

Er werden eendjes gevangen in de nieuwe waterbak, er was een onderdeel koekhappen, stoelendans, estafette en een kat en muis spel. Als afsluiting gaf jeugdlid Asia, samen met begeleider Aris, een show met haar pony Roosje. Onder leiding van Iris Huisman en een groot team jeugdvrijwilligers hebben de kinderen met hun pony’s weer heel veel geleerd van spelletjes en spetteren en werd het een onvergetelijke sport- en speldag in deze zomervakantie.

Wieringermeerruiters
LRPC Wieringermeerruiters is een actieve rijvereniging, aangesloten bij de KNHS, waar verschillende disciplines van de paardensport worden beoefend. Er zijn dressuur- en springlessen voor paarden en ponyruiters en er is menles voor de leden die aangespannen rijden. Er worden veel wedstrijden georganiseerd waaronder ook de selectiewedstrijden voor Jumping Amsterdam, de regiokampioenschappen voor ponydressuur Noord Holland, indoor- en outdoor eventingwedstrijden. Voor meer informatie over de vereniging kan gekeken worden op www.wieringermeerruiters.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button