Kop van Noord-HollandRegio Noordkop

BamBam wint Regio Noordkop EK Pool

Adverentie

Regio Noordkop- Het EK is voorbij, Italië de nieuwe Europees kampioen voetbal en Nederland zelf lag er al vroeg uit. De dag na de finale is het tijd de balans op te maken van de Regio Noordkop EK Pool.

De top 3 bestaat uit 5 personen, omdat zowel op de 2e als 3e plaats twee personen met hetzelfde aantal punten zijn geëindigd. Aangezien eigen medewerkers slechts voor spek en bonen mee mochten doen, valt GJM af. De overige vier krijgen een prijs.

De winnaar is _BamBam, die met 220 punten beter wist te scoren dan alle overige deelnemers. Voor de winnaar liggen drie cadeaubonnen klaar, van Kade60, Halfords en American Diner Crazy Chicken. Op de tweede plek is geëindigd Peet76, met 213 punten. Zij wint een cadeaubon van Kade60 en van Halfords. Voor de twee nummers 3 een bon van De Helderse Jongens (Fort Westoever) en van Crazy Chicken. De winnaars krijgen persoonlijk, per e-mail, bericht.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button