Den HelderUitgaan

Derde zomerconcert in de Ontmoetingskerk

Julianadorp – In de Ontmoetingskerk aan het Loopuijtpark wordt op zondag 17 juli het derde zomerconcert gehouden. Dan treden het Fluit Ensemble van Triade op en het trio Favonius. Het Fluit Ensemble staat onder leiding van Loes Bakker. Loes is fluitdocente van dit creatief centrum en speelt daarnaast ook in het Keltisch Ensemble.

Het Fluit Ensemble brengt een gevarieerd programma. Het Trio Favonius, bestaande uit Leonie Hennekens, fluit, Marry Borst, althobo, en Hilda Breggeman, fagot. Er zullen werken uitgevoerd worden van Johann Ludwig Krebs (1713 tot 1780) beroemd als organist en componist, Joseph Haydn schreef verschillende trio’s voor baryton, viool en cello. Het Fluit Ensemble speelt het Baryton trio nummer zeven van Leo Delibes (1836 tot 1891), een Franse componist alsmede uit Delibes zijn opera Lakme een van de bekendste duetten, het Bloemenduet.

Het concert begint 14:30 uur. De kerk gaat open om 14:00 uur en de entree is gratis.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button