Hollands KroonSport

Gemeente bedankt iedereen voor bijdrage aan Hollands Kroonse Spelen

Adverentie

Hollands Kroon – De gemeente wil iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan de Hollands Kroonse Spelen hartelijk bedanken, zo valt te lezen op de gemeentelijke website. “Het was een mooie dag vol sport, gezondheid, lekker eten en drinken, workshops en feest! De dag is fantastisch verlopen.”

De dank van de gemeente gaat in het bijzonder uit naar de verenigingen die op zaterdag 9 juli hun terrein beschikbaar stelden voor de spelen. Dat waren VV Succes, Voetbalvereniging DWOW, Sportvereniging Kleine Sluis en Stichting Sportcentrum VZV. “Daarnaast natuurlijk ook dank aan alle andere verenigingen, ondernemers, vrijwilligers en inwoners die er zo’n feestje van gemaakt hebben zaterdag. Zonder jullie was het niet gelukt!”

Regio Noordkop maakte zaterdag twee reportages over de Hollands Kroonse Spelen. Deze zijn nu ook terug te vinden op de website van de gemeente Hollands Kroon.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button