Den HelderUitgaan

Voor de vierde keer stadscamping in Den Helder

Den Helder – Natuurgebied Mariendal wordt van 19 tot en met 22 augustus 2022 voor de vierde keer getransformeerd tot de Stadscamping. Gezinnen uit Den Helder en Julianadorp krijgen dan de unieke kans om tijdens een ontspannen vakantie in eigen natuurgebied hun stad beter te leren kennen. De camping wordt op 19 augustus feestelijk geopend door burgemeester Jan de Boer.

Op een camping is iedereen gemoedelijk samen, ongeacht achtergrond, inkomen of overtuiging. “Met die pleerol onder de arm zien we er per slot van rekening allemaal even knullig uit”, aldus de organisatie. “We groeten elkaar, praten wat over koetjes en kalfjes en helpen de ander. Door de pomp uit te lenen voor het luchtbed of met tips voor een leuk uitje in de buurt.”

Voor de nodige voorzieningen zoals toilet wordt gezorgd, maar het is aan de kampeerders zelf om te bedenken wat er op de camping allemaal gaat gebeuren. De organisatie verstrekt maaltijden bij ontbijt, lunch en diner. Tussendoortjes kan men zelf meenemen, er zal ook een kraam aanwezig zijn waar bezoekers iets kunnen kopen. Verder zullen er een aantal activiteiten uitgezet worden, waar iedereen bij kan aansluiten. Mensen die interesse hebben in het uitzetten van een activiteit, of het doen van een donatie wordt gevraagd contact op te nemen met de organisatie via info@destadscamping.nl.

De Stadscamping is een zeer kindvriendelijke camping. Er zijn maar een beperkt aantal kampeerplaatsen beschikbaar. Reserveren kan op de website van de Stadscamping.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button