Uitgaan

Klassiek concert in de Michaëlskerk

Adverentie

OOSTERLAND – Nog één keer genieten van de muziek van toptalenten tijdens het laatste zomerconcert van The International Holland Music Sessions op zondag 18 augustus 2019 in de Michaëlskerk, Oosterland om 11.00 uur.

Op zondag 18 augustus komen muzikale toptalenten uit de verenigde staten van Amerika, Maleisië en Japan naar Oosterland en kunt u in de Michaëlskerk genieten van cello- en pianomuziek van componist(en); Antonín Dvořák, Johannes Brahms, Ludwig van Beethoven, Osvaldo Golijov, Richard Strauss.

Mana Oguchi, begeleider (piano), Mari Nagahara (cello), Nigel Thean (cello) zijn de musici deze morgen en zij zullen de reeks van vijf zomerconcerten in Oosterland afsluiten met schitterende muziekstukken.

Meer informatie over het programma zie: tihms.com en zininoosterland.nl

Kaarten zijn online te verkrijgen via de website: tihms.com  en verkrijgbaar in de kerk voor aanvang van het concert. Let op! U kunt in de kerk niet per pin betalen.

Normaal € 18,00

Begunstiger TIHMS € 15,00

CJP/Jongeren tot 30 jaar € 9,00   Kinderen tot en met 12 jaar gratis toegang

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button