Hollands Kroon

Nieuwe Kolfbaan officieel geopend in Dorpshuis Prins Maurits

Advertentie:

NIEUWE NIEDORP – Maandagavond werd de vernieuwde kolfbaan in Dorpshuis Prins Maurits officieel geopend met de eerste klap van mevrouw Adri Smit, die inmiddels gestopt is met kolf maar wel vijfenveertig jaar lid is geweest van de kolfvereniging.

Voorzitter Gerard Groot werd in het zonnetje gezet door Tiny Stammes omdat hij zich heel erg heeft ingezet om het benodigde geld binnen te krijgen voor de nieuwe baan. Daarna gaf voorzitter Gerard Groot ook even een korte uitleg over hoe dit allemaal gegaan was, hoe het tijdens de werkzaamheden ging en waar wat moeilijkheden lagen. Maar dit alles met een prachtig resultaat. Ook bedankte hij mevrouw Adri Smit voor de gulle schenking die zij mocht doen aan de kolfclub.

Cadeau
Toen mevrouw Adri Smit was vijftig jaar lid was bij de visclub, had ze gevraagd een schenking te mogen doen in plaats van een cadeau voor haarzelf. Door dit initiatief kon er een flinke bedrag direct naar de kolfclub en daarom kreeg zij de eer van de eerste klap op de nieuwe kolfbaan. Natuurlijk kreeg ze een bloemetje van de dames en eerder had ze al een grote bos bloemen uit handen van de voorzitter gekregen. Ook voorzitter Gerard gaf even een eerste klap op de mooie nieuwe glanzende baan.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button