112

Inval in drugswoning Westgracht

Adverentie

Den Helder – De politie heeft dinsdagmiddag een inval gedaan in een woning op de Westgracht in Den Helder. Er kwamen meerdere signalen binnen dat vanuit de woning gedeald werd in verdovende middelen, ook aan minderjarigen. Deze informatie kwam naar voren door officiële verklaringen, eigen waarnemingen en zogenaamde MMA-meldingen. Tijdens de zoeking zijn een taser en 25 bolletjes met heroïne en cocaïne aangetroffen. Daarnaast zijn nog een aantal gegevensdragers in beslag genomen.

Er wordt een bestuurlijke rapportage opgemaakt wat uiteindelijk zal kunnen leiden tot sluiting van de woning. De verdachte zal zich moeten verantwoorden tegenover de rechter.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button