Sport

Dernywedstrijden bij de Tour de Lasalle

Adverentie

Den Helder – Voorafgaan aan het afsluitend criterium van de Tour de Lasalle worden dit jaar dernywedstrijden gehouden. Op zondag 29 augustus worden van 12:00 tot 14:00 uur verschillende wedstrijden achter de derny’s verreden op het wielerparkoers van DOK aan de Guldemondweg.

Derny’s zijn lichte motoren van 80 cc. Snelheden tot 80 kilometer per uur zijn mogelijk, als er goed getrainde profs achter rijden. De berijders van deze motoren zijn gangmakers. Er is startgelegenheid voor leden van DOK en oud-deelnemers van de Tour de Lasalle.

Het programma voor de zondag is:
10:30 Dikke bandenrace
12:00 Dernyraces
14:30 Afsluitend Criterium Tour de Lasalle

Aanmelden oud-deelnemers Tour de Lasalle
Er is nog startgelegenheid voor oud-deelnemers van de Tour de Lasalle. Aanmelden kan bij Uwe Smit, wedstrijdleider voor dit onderdeel, via uwesmit@quicknet.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button