Den Helder

Informatiemiddag Helderse Volksuniversiteit

Advertentie:

Den Helder – Inspirerend leren doe je bij de Helderse Volksuniversiteit (HVU). Die ene taal leren, creatief bezig zijn, maatschappelijke ontwikkelingen volgen of anderen ontmoeten, het is allemaal mogelijk bij de HVU. Benieuwd naar het nieuwe aanbod van de HVU? De HVU biedt weer veel cursussen en workshops aan voor iedereen. Voor het cursusjaar 2021/2022 is er weer een ruim aanbod taalcursussen, maar liefst elf talen op diverse niveaus. Er is ook een gevarieerd aanbod op het gebied van mens, samenleving en natuur. Ook voor culinaire en creatieve workshops en cursussen kan een ieder terecht.

Op zaterdag 28 augustus van 16:00 tot 18:00 uur vindt de informatiemiddag plaats in bibliotheek School 7 in Den Helder. De bibliotheek is dan gesloten voor het uitlenen van boeken. De gehele ruimte is dan exclusief beschikbaar voor bezoekers van deze informatiemiddag. Docenten, medewerkers en bestuur zijn aanwezig om informatie te geven, vragen te beantwoorden en is inschrijven reeds mogelijk.

Op de website is uitgebreide informatie te vinden over alle cursussen en workshops. Het aantal deelnemers per cursus of workshop is voor dit jaar aangepast aan de huidige coronamaatregelen. Inschrijven kan eenvoudig via de website. Hier is vermeld welke docenten aanwezig zijn op de informatiemiddag.

Verhinderd op de informatiemiddag? Geen nood want via een e-mail aan info@volksuniversiteitdenhelder.nl zal de nodige informatie worden verstrekt.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button