Hollands Kroon

Toch nog goede hoop voor uilenvrouw

Advertentie:

Slootdorp – Het liep bepaalt niet allemaal lekker bij Brigitte Fundémont, die al jaren verschillende uilen bezit en deze vaak op tour meeneemt voor een bezoek bij ouderen en mensen met een beperking. Het grootste debacle was wel dat haar bus total loss raakte en zij nu geen vervoer meer heeft. Hiervoor heeft zij via crowdfunding een actie opgestart om geld binnen te halen voor een andere bus. Zie ook: https://www.regionoordkop.nl/09/08/2022/uilenvrouw-brigitte-start-crowdfunding-voor-nieuwe-bus-video/

De actie liep lekker totdat de gemeente vertelde dat er een kans bestaat dat zij het ingezamelde geld zou moeten inleveren. Het blijkt achteraf toch allemaal mee te vallen, want als alleenstaande mag je een spaarpotje van € 6.500,- hebben.

Daar zij via de crowdfunding een doel heeft van € 5.000,- kan zij haar actie dus voortzetten. Meer informatie over de actie: https://www.gofundme.com/f/help-atj-owls-aan-een-nieuwe-bus.

Toon meer

Cor Lont

Dit bericht is geplaatst door Cor Lont. Ik ben al vele jaren op vrijwillige basis werkzaam bij de omroep. Mijn taak is het schrijven van allerlei artikelen en het maken van korte videoreportages. Ik ben bereikbaar via cor@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button