Jeugd

Kinderopvang bezoekt De Wironruiters

Advertentie:

Hippolytushoef – Maar liefst 32 kinderen van van Kinderopvang Hollands Kroon bezochten donderdag 3 augustus paardrijvereniging De Wironruiters.

Om kinderen meer bekendheid te geven over paarden, en vanuit maatschappelijke betrokkenheid, deden De Wironruiters deze uitnodiging. Voor de kinderen van de buitenschoolse opvang (BSO) was het een geweldige middag. Er werd geknutseld, er kon een heus parcours afgelegd worden en er werden spelletjes gedaan. En natuurlijk vooral uitleg gegeven over en kennis gemaakt met de paarden.

Als klap op de vuurpijl konden de kinderen (en hun juffen) een rondje op de paarden rijden. De een koos daarbij veilig voor een kleine(re) pony, de ander koos heel stoer voor de grote. Maar dapper waren zij allemaal. Op de Beursvloer van de Hollands Kroonse Uitdaging afgelopen maart was er tussen beiden een match ontstaan.

Toon meer

Richard de Graaf

Richard is werkzaam bij Regio Noordkop als weekendredacteur. Hij is bereikbaar via richard@regionoordkop.nl Nieuws voor de omroep? Stuur het naar nieuws@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button