UitgaanVideo

Lekker tuinieren tijdens het tuinfeest bij het FUNdament (video)

Adverentie

Den Helder – Op deze eindelijk heerlijke zonnige zaterdag organiseerde het FUNdament in Den Helder een tuinfeest. Het kenniscentrum staat bekend om de mooie groene tuin met veel bloemetjes en een door vrijwilligers onderhouden moestuin.

Het FUNdament is een locatie waarbij een ieder kan leren te leven met een gezonde en duurzame levensstijl. Er werken veel vrijwilligers die mensen helpen en ook de grote tuin onderhouden. De groene tuin was zaterdagmiddag de locatie waar veel verschillende activiteiten te doen waren voor de bezoekers. Zo was er onder meer een workshop bloemschikken en konden de aanwezigen ‘labyrint lopen’. De kinderen konden geschminkt worden en er kon worden meegedaan aan een lesje yoga. Het tuinfeest werd georganiseerd door vrijwilligers Jill en Jacqueline, om het FUNdament wat meer bekendheid te geven. “Het blijkt toch wel dat het niet erg bekend is bij de Helderse bevolking”, aldus Jacqueline.

Er zijn nog verschillende evenementen die binnenkort worden georganiseerd. Zo is het binnenkort Burendag en organiseert het FUNdament meerdere workshops voor de omwonenden. De komende maand zijn er ook workshops Lavendel, koken in de moestuin en mindfulness.

Toon meer

Harm Brouwer

Harm Studeert Creative Business en werkt parttime voor Regio Noordkop als videoreporter.

Wellicht ook interessant

Back to top button