Cultuur/Natuur

Zomerbloemen schilderen met olieverf en paletmes

Advertentie:

Hollands Kroon – Elly Doolaard geeft zaterdag 19 augustus een workshop zomerbloemen schilderen met paletmes in De Keesschuur in Anna Paulowna.

De vrolijkheid van de zomer met al zijn kleuren en uitbundigheid vraagt erom om op het doek te worden gezet. Lekker royaal met olieverf in pasteuse toetsen met het mes. Er zijn 5 a 6 soorten bloemen in het atelier waaruit deelnemers een keuze kunnen maken.

Er wordt gewerkt op royale doeken die men zelf kan uitzoeken. De begeleiding is intensief en persoonlijk, maar uiteraard ook aangenaam en gezellig. Na een korte introductie over het opzetten van het doek en het werken met paletmes gaat ieder zijn gang, terwijl de docent overal te hulp schiet waar nodig. De workshop is geschikt voor beginners en geroutineerden.

Aanvang van de workshop: 13.30 uur en er wordt gewerkt tot circa 17.00 – 17.30 uur. In de koffiepauze is er een korte bespreking tussendoor. Na afloop bekijken Elly en de deelnemers de resultaten samen onder het genot van een drankje.

Adres atelier Keesschuur: Middenweg 9b Anna Paulowna.
Voor opgeven of info: doolaard@hetnet.nl of tel. 0223 621610

Toon meer

Richard de Graaf

Richard is werkzaam bij Regio Noordkop als weekendredacteur. Hij is bereikbaar via richard@regionoordkop.nl Nieuws voor de omroep? Stuur het naar nieuws@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button