JeugdSport

Gymjuf of -meester gezocht op Wieringen

Adverentie

Gymnastiekvereniging Wieringen is op zoek naar een nieuwe gymjuf of -meester. Ze beginnen zeer binnenkort met jongens- en meisjesgym en daarvoor zoeken ze een enthousiaste jongen of meid die de groep kan leiden.

De vacature is voor iedereen vanaf 16 jaar en het is handig als de nieuwe juf of meester sportief en enthousiast is. Ook is het handig als hij/zij wat ervaring heeft met lesgeven aan een groep.

Verder biedt Gymnastiekvereniging Wieringen dames- en herengym, peuter- en kleutergym en turnen op verschillende niveaus. Eerst meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Johan Meijer via tel. 06-38370180.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button