Jeugd

Kennismakingscursus golf voor jeugd

Advertentie:

Op Golfbaan Molenslag in Barsingerhorm gaat in samenwerking met Team Sportservice Schagen en PGA pro Charles Korndörffer dinsdag 24 september, bij voldoende aanmeldingen, een kennismakingscursus golf voor jeugd van start.

Jeugd vanaf 11 jaar kan tegen een minimale vergoeding meedoen aan de kennismakingscursus op golfbaan Molenslag. De kosten voor 4 lessen van een uur zijn € 15,00. De lessen worden gegeven door een golfleraar (Charles Korndörffer) in een groep van maximaal 12 personen. De jeugd gaat aan de gang met alle technieken van golf: Putten, Chippen en Driven. De laatste les kunnen er misschien zelfs al een aantal holes gelopen worden.

De lessen zijn inclusief gebruik van alle materialen. Per keer moet de deelnemer nog wel een emmer ballen uit de ballenautomaat kopen. 2 euro per emmer, dit moet genoeg zijn per les.

Golf
Golf is de derde sport in Nederland, waar je lekker en ontspannen buiten met een bal tegen de golfbaan en vrienden speelt. Golf is een sport die iedereen op zijn eigen niveau kan spelen. Door een handicap systeem kan elke speler samenspelen met iemand van een ander niveau en zo zelfs ook winnen.

Inschrijven kan via https://schagen.inschrijventeamsportservice.nl/LeefModule/Details/3630. Voor meer informatie kan er contact opgenomen worden met Rina Blondeau van Team Sportservice Schagen, rblondeau@teamsportservice.nl of via 0224-214774.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button