Den Helder

Molenstichting in zee met Vriendenloterij

Advertentie:

De Helderse Molenstichting “De Onderneming” gaat samenwerken met de Vriendenloterij. Dit houdt in dat mensen door mee te spelen met de Vriendenloterij, de Helderse Molenstichting “De Onderneming” financieel kunnen ondersteunen. Wie kiest voor “De Onderneming” als goede doel, legt indirect de helft van de maandelijkse inleg in bij de stichting. “En dat kunnen wij goed gebruiken”, laat Hans Verhoef weten.

Deelnemers aan de loterij hebben zelf de mogelijkheid mee te spelen voor een zelfgekozen goede doel, club of vereniging. De helft van de inleg gaat direct naar de clubkas. Een lot kost € 13,50. De VriendenLoterij heeft 12 maandelijkse trekkingen en twee extra trekkingen, in juli en november. Een lot dat een jaar lang meespeelt in 14 trekkingen, levert het goede doel dus 95 euro op.

Wie meer wil weten kan contact opnemen met het bestuur van de stichting via heldersemolens@gmail.com.

Toon meer

Ronald Boutkan

Ronald Boutkan is werkzaam als hoofdredacteur / algemeen directeur van Regio Noordkop. Ook presenteert hij Ron & Geer, Hollands Glorie en werkt hij mee aan De Week op Zaterdag, allen radioprogramma's van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button