Hollands Kroon

Onderhoud asfaltwegen Hollands Kroon

Adverentie

In opdracht van de gemeente Hollands Kroon wordt in de maanden september en oktober op verschillende plekken aan de weg gewerkt. Dit is nodig om de weg veilig te houden. Gemeente Hollands Kroon probeert overlast zoveel mogelijk te beperken, maar er kan (verkeers)hinder ontstaan, omdat bepaalde wegen afgesloten zijn voor doorgaand verkeer. Bij deze afgesloten wegen is een omleiding van kracht.

Waar en wanneer
– Maandag 23 september tot dinsdag 1 oktober wordt er geasfalteerd aan de Verbindingsweg en Westerlanderweg in Westerland.
– Maandag 23 september tot dinsdag 1 oktober wordt de hele Westerdamsterweg in Westerland geasfalteerd.
– Maandag 23 september tot dinsdag 1 oktober wordt er op de hele Zandkuilweg in Westerland asfalt aangebracht op bestaande halve verhardingen.
– Maandag 7 tot vrijdag 25 oktober wordt het wegvlak tussen Molenvaart en Ceresplein in Breezand geasfalteerd.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button