Hollands Kroon

Onderhoud bermen en sloten Hollands Kroon

Advertentie:

De aannemerscombinatie KZ en Vermaire start binnenkort met het maaien van bermen en sloten, zo meldt de gemeente Hollands Kroon. Een aantal bermen in Hollands Kroon verkeert in slechte staat. Deze worden de komende maanden hersteld tijdens de najaarsronde.

Alle bermen worden gemaaid en alle sloten schoongemaakt, zodat het water netjes kan worden afgevoerd. Daarbij is het belangrijk dat iedereen op een juiste wijze van de weg gebruikt en zo min mogelijk in de berm rijdt. Een deel van het vrijkomende maaisel wordt afgevoerd en verwerkt tot bodemverbeteraar. De werkzaamheden zijn voor 15 oktober afgerond.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button