Den HelderZakelijk

Talkshow voor, door en met ondernemers

Advertentie:

De talkshow NV Noord-Holland Noord strijkt dinsdag 1 oktober neer bij het kantoor van Rabobank Kop van Noord-Holland aan de Verkeerstorenweg 3 te Den Helder. Aanmelden kan via www.nvnhn.nl. De inloop is vanaf 16.30 uur.

Presentatoren Jaap Sluis (bedenker van de NV talkshows en partner bij communicatieadviesbureau De Coalitie) en Bas de Regt (De Regt Advocatuur) gaan tussen 17.00 en 18.00 uur in gesprek met diverse regionale ondernemers. Aan hun tafel ontvangen zij onder meer Hans Tummers (Koopman & Co), Robbert Slippens (ondernemer en voormalig profwielrenner), Sharon Smit (RPAnhn), Michael van Alderwegen (Tech@Connect, Helders Perspectief) en Peter-Paul Solkesz (DRM ICT Solutions en voorzitter Helderse Ondernemers Vereniging).

De talkshow NV Noord-Holland Noord is voor, door en met ondernemers. In een levendige en informele setting nemen Jaap en Bas de toehoorders mee langs de belangrijkste landelijke en regionale ontwikkelingen, vraagstukken, creatieve oplossingen en innovaties. Er komen grote veranderingen aan op de arbeidsmarkt: robotisering, toenemende technologische ontwikkelingen, demografische krimp en veranderende samenstelling van de bevolking. Wat is de invloed van deze ontwikkelingen op de regionale arbeidsmarkt, hoe kunnen werkgevers, onderwijs en overheid in Noord-Holland Noord samen optrekken bij het oplossen van deze en andere arbeidsmarktvraagstukken? NV Noord-Holland Noord is een initiatief van RPAnhn (Regionaal Platform Arbeidsmarktbeleid).

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button