Regio Noordkop

Vertraging voor nieuw lokaal huis-aan-huisblad

Advertentie:

Den Helder – Het had vandaag (donderdag 1 februari) de dag moeten zijn waarop in Den Helder een nieuwe huis-aan-huiskrant op de deurmat zou vallen. De nieuwe krant van Regio Noordkop. Helaas is de startdatum van het nieuwe gratis blad vertraagd, doordat de partij die de bezorging zou verzorgen recent heeft gemeld dit toch niet te doen.

Het was helaas niet mogelijk nog op tijd een nieuwe bezorgpartner te vinden. Op dit moment zijn we gelukkig al wel in gesprek met andere partijen die de bezorging kunnen doen. Het betekent dus enige vertraging in de lancering van de krant, maar zeker geen afstel. We hopen op korte termijn te kunnen melden wanneer de eerste editie alsnog wordt verspreid.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button