Den Helder

Zingen met het Zwarte Pietenkoor

Advertentie:

Het Sint Nicolaas Genootschap in Den Helder is op zoek naar vrijwilligers die willen zingen in het Zwarte Pietenkoor.

Het gaat om optredens tijdens intochten, bij woon- en zorghuizen en incidenteel winkelcentra in de periode tussen 16 november en 5 december. Het aantal optredens ligt tussen de vijf en tien in de gehele periode. De komende weken starten de repetitieavonden op woensdag tussen 19.30 en 21.30 uur. Samen zingt het koor eenstemmig en het doel is natuurlijk het warme Sinterklaasgevoel over te brengen.

Het Sint Nicolaas Genootschap vraagt geen contributie, maar wel leuke en blije mensen die zich willen inspannen om het feest in leven te houden. Verder hechten ze waarde aan de traditie, dus gaan ze als Zwarte Piet op pad.

Bij interesse kan contact worden opgenomen met Marcel Karhof, via marcel@sintnicolaasgenootschap.nl of 06 2222 430.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button