Hollands KroonPolitiek

Fractieoverleg CDA Hollands Kroon

Hollands Kroon – De fractie van CDA Hollands Kroon vergadert op woensdag 23 september om 20.00 uur in de Samenvaartkerk te Anna Paulowna/Breezand (Molenvaart 421). Geïnteresseerden die aan het overleg willen deelnemen, worden verzocht dit tijdig te melden bij de secretaris van de fractie, de heer Van der Klugt (06-51541700). Het aantal bezoekers is namelijk beperkt vanwege de coronamaatregelen, het kan zijn dat bezoekers worden uitgenodigd digitaal deel te nemen aan het overleg.

In de fractievergadering wordt de agenda voor de raadsvergadering van 1 oktober besproken. Op het moment van het uitgaan van dit bericht is de raadsagenda nog niet bekend. Deze komt tijdig met de stukken op de website van de gemeente te staan. Naar verwachting komen onder meer de concept Regionale Energiestrategie (RES), sportcampus Wieringerwerf en de toekomst van Veerburg te Anna Paulowna op de raadsagenda te staan.

Ook een ieder die met de fractie over andere onderwerpen wil spreken is van harte welkom.

Toon meer

Jamie Verboon

Mijn naam is Jamie Verboon (20) studente aan het Mediacollege in Amsterdam. Tijdens mijn stage bij Regio Noordkop richt ik mij vooral op redactiewerk en radio. Ik ben bereikbaar via jamie@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button