Overige

Gratis cursus voor ouders en opvoeders van peuters

Hollands Kroon – De gratis oudercursus “Peuter in Zicht!” gaat dinsdag 20 oktober van start. Tijdens deze cursus draait het om de opvoeding van peuters, kinderen in de leeftijd van anderhalf tot vier jaar. De cursus bestaat uit vier bijeenkomsten en vindt plaats in GGD locatie Jeugdgezondheidszorg in Middenmeer.

Het opvoeden van peuters kent vele uitdagingen. Een peuter wordt steeds zelfstandiger en wil de wereld ontdekken. Op ontspannen en praktische wijze kunnen ouders en opvoeders leren inspelen op het gedrag van hun kind. Er is tijdens de cursus volop ruimte voor het stellen van vragen.

De cursusbijeenkomsten zijn dinsdag 20, 27 oktober, 3 en 10 november van 19:30 tot 21:30 uur. Het adres is Poststraat 16, 1775 AW te Middenmeer. Ouders en opvoeders kunnen zich aanmelden bij GGD Hollands Noorden via het inschrijfformulier. Bij vragen kan contact opgenomen worden met het cursusbureau via cursusbureau@ggdhn.nl of 088-01 00 557.

Toon meer

Cathy Niesten

Mijn naam is Cathy Niesten (20) en ik ben redacteur bij Regio Noordkop. Ik ben geboren en getogen in Den Helder en bereikbaar via cathy@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button