Hollands KroonZakelijk

Goedlopende viszaak moet sluiten wegens personeelstekort

Advertentie:

Hippolytushoef – Diana van Veen van Teetjes Vis en Dis heeft een enorm zware beslissing moeten nemen door de viszaak op ’t Hoekje noodgedwongen te moeten sluiten. De viszaak staat al jaren goed bekend en trekt dan ook heel wat klanten, maar toch heeft Diana moeten besluiten om te stoppen, omdat zij geen personeel kan krijgen.

Het huidige personeelsbestand is te klein om de winkel draaiende te houden en de vele advertenties hebben niet geleid tot nieuwe medewerkers. “Ik moet ook om mijn eigen gezondheid denken en om nu maar door te blijven gaan dat gaat gewoon niet meer. De motor raakt een beetje op”, aldus Diana.

Zaterdag 2 oktober is de laatste dag en tot die tijd zal het aantal producten dan ook niet meer volop aanwezig zijn. Diana neemt straks even rust en gaat daarna aan de gang bij restaurant Ons Thuys op Stroe. Niet alleen Teetjes Vis en Dis treft dit, ook andere bedrijven zitten te springen om personeel. Vooral de horeca wordt zwaar getroffen door het tekort.

Er wordt veel geadverteerd en je ziet dat het een groot probleem is. De viszaak in Hippolytushoef zal waarschijnlijk niet de laatste zijn die, wegens een personeelstekort, tot een sluiting moet overgaan.

Toon meer

Cor Lont

Dit bericht is geplaatst door Cor Lont. Ik ben al vele jaren op vrijwillige basis werkzaam bij de omroep. Mijn taak is het schrijven van allerlei artikelen en het maken van korte videoreportages. Ik ben bereikbaar via cor@regionoordkop.nl.

1 reactie

  1. er komen 25.000 + Afghanen aan en samen met de al aanwezige kanspareltjes is dus probleem over een week of wat opgelost……

Wellicht ook interessant

Back to top button