Den Helder

Gouden Bel levert Arno uit Den Helder 50.000 euro op bij tv-show Miljoenenjacht

Adverentie

Den Helder – Arno (58) uit Den Helder is de gelukkige winnaar van 50.000 euro in de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht die zondagavond te zien was bij SBS6. Vlak voor de start van de finale werd bekend dat Arno met ‘De Gouden Bel’ mocht gaan spelen. Hij belde bij koffernummer 12 en won daarmee maar liefst 50.000 euro. Arno was samen met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 1785 in de studio aanwezig.

De kandidaat met ‘De Gouden Bel’ kiest tijdens het finalespel voor een koffer door vóór het openen van de koffer te bellen. Hij of zij krijgt die mogelijkheid bij de eerste 11 koffers. Vervolgens wint hij of zij het bedrag dat op de cheque in de koffer staat, tot maximaal 50.000 euro. Weet de kandidaat te bellen voor de koffer met 5 miljoen euro? Dan wint hij of zij 100.000 euro.

Een inwoner uit Kampen speelde in de finale het ‘Gouden Koffer Spel’ aan de desk met Linda de Mol en won 166.000 euro.

Over Postcode Loterij Miljoenenjacht
In Postcode Loterij Miljoenenjacht strijden vijfhonderd deelnemers van de Postcode Loterij uit tien Nederlandse wijken om verschillende grote prijzen. Eén van de aanwezige deelnemers neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen. Diegene maakt met dit spel kans om een geldbedrag tot wel vijf miljoen euro te winnen. Postcode Loterij Miljoenenjacht is tot en met zondag 16 oktober wekelijks te zien op zondagavond om 19.55 uur bij SBS6.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

1 reactie

Wellicht ook interessant

Back to top button
%d bloggers liken dit: