Sport

ZVV Succes niet opgewassen tegen Sparta’67

Advertentie:

Hippolytushoef – Het 1e elftal van de zaalvoetballers van Succes heeft na een goede wedstrijd verloren. In eigen huis was Sparta’67 met 3-5 te sterk. Het was de eerste ontmoeting van de twee teams van dit seizoen. Vorige week ging de wedstrijd niet door in verband met het overlijden van clubicoon Jan Buma.

Helaas waren Stefan Veldhuis, Robin Meilink (vakantie) Mark Poepjes (blessure) en Jeroen Meijer (blessure) afwezig. De vervangers waren Mike Toebak, Sijmen van der Ham en Luc Schouten. Het was een wedstrijd in hoog tempo. Sparta heeft een goede ploeg en had met drie wissels een wisselspeler meer dan Succes. De thuisploeg kwam op voorsprong en met de wissel was het 2-1. Na rust begon het hoge tempo zijn tol te eisen bij Succes. Sparta werd steeds sterker en gevaarlijker. Uiteindelijk werd het 3-5. Scheidsrechter Biegstraten floot een uitstekende wedstrijd.

Volgende week staat de thuiswedstrijd tegen Kleine Sluis op het programma.

Opstelling ZVV Succes 1;
Doel: Mike Toebak
Verdediging; Mark Meijer, Ricardo de Vries en Klaas de Haan
Aanval; Sijmen van der Ham, Mark Schouwenaar (c) en Luc Schouten

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button