Uitgaan

Gratis cursus voor mantelzorgers

Adverentie

Den Helder – De gratis cursus ‘Zorg de Baas’, waarbij mantelzorgers leren de regie over hun zorgtaken terug te krijgen, is dit najaar weer te volgen in Den Helder. De cursus wordt georganiseerd door het mantelzorgcentrum.

In de cursus Zorg de Baas, die bestaat uit vier delen, draait het om de mantelzorger. In alle hectiek van het dagelijks leven, de zorg, het werk, vergeten zij soms naar zichzelf te kijken of voor zichzelf te zorgen. Tijdens de cursus krijgen mantelzorgers nieuwe inzichten, tips en trucs zodat zij met liefde blijven zorgen. Deelnemers van eerdere cursussen zijn positief: “Door alle informatie en inzichten ben ik sterker geworden en kan ik meer voor mezelf opkomen.”

De cursus bestaat uit vier delen. Het eerste deel start op donderdag 28 september om 13.30 uur in Bibliotheek School 7. De daaropvolgende bijeenkomsten zijn op 5, 12 en 19 oktober en starten ook om 13.30 uur. Voor mantelzorgers is deze cursus gratis. Zij kunnen zich aanmelden via info@mantelzorgcentrum.nl of 0223 – 74 70 09.

Toon meer

Peter Rus

Peter Rus is sinds januari 2023 werkzaam bij Regio Noordkop als journalist. Hij is bereikbaar via peter@regionoordkop.nl en via 0625487127.

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button