112

Automobilist onder invloed rijdt slagboom plat

Adverentie

Van Ewijcksluis – De politie arriveerde dinsdagmorgen met spoed en kogelwerende vesten bij een ongeval waarbij een bestuurder tegen een slagboom was gereden.

Het ongeval gebeurde op de Sluisweg bij de brug. Een man in een witte auto raakte daar uit de bocht, en reed  een slagboom omver. Omstanders haalden de man uit het voertuig. Hij ging nog wel even terug om iets, wat op een vuurwapen leek, uit de auto te halen. Dit werd gezien en gemeld aan de meldkamer van de politie die hierop maatregelen nam.

De politie kwam met meerdere eenheden ter plaatse en heeft de persoon aangehouden voor wapenbezit. Daar bleek ook dat de man onder invloed van drugs heeft gereden. Uit onderzoek moet nog blijken of het wapen van de man een echt vuurwapen is, of dat het een replica betreft.

Toon meer

Cor Lont

Dit bericht is geplaatst door Cor Lont. Ik ben al vele jaren op vrijwillige basis werkzaam bij de omroep. Mijn taak is het schrijven van allerlei artikelen en het maken van korte videoreportages. Ik ben bereikbaar via cor@regionoordkop.nl.

1 reactie

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button
%d bloggers liken dit: