Uitgaan

Muziekvrienden pakken uit met komst Driebankoor

Advertentie:

Wieringerwerf – De Stichting Muziekvrienden Samenstroom pakt zondag 17 september flink uit. Het Driebankoor uit Venhuizen komt langs met bijna 70 zangers en zangeressen. Bezoekers kunnen deze middag genieten van klassiekers uit bekende musicals en films, zoals Cats, Les Miserables, The Phantom of the Opera en de films Titanic, Musicman, Exodus, Lord of the Rings. Natuurlijk mag de muziek van filmcomponist Ennio Morricone niet ontbreken.

Een mooie kans om deze geliefde muziek live te ervaren en te genieten van de zeventig prachtige stemmen van het Driebankoor. Het Driebankoor heeft dit concert in het voorjaar al in Venhuizen gegeven. De recensies waren lovend; het repertoire sprak iedereen aan. Tijdens de instrumentale intermezzo’s zullen Jan Lenselink (vleugel) en Jaap Kramer (orgel/synthesizer) het publiek vermaken. Dit alles onder de inspirerende leiding van dirigent Jan Verhoef.

Publiek is welkom op 17 september, 14.30 uur in De Samenstroom, Terpstraat 40 in Wieringerwerf. Kaarten kosten 15 euro per stuk (inclusief pauzedrankje) en zijn te bestellen via de website van de Muziekvrienden: https://muziekvriendensamenstroom.home.blog of telefonisch via 0641186391. Toegangskaarten kopen op de dag zelf, aan de zaal, is ook mogelijk.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button