Den Helder

Infoavond over de Voedselbank

Advertentie:

Voor een ieder die meer informatie wenst over de Voedselbank Den Helder en omstreken wordt donderdagavond 17 oktober een informatieavond gehouden. Die vindt plaats in het parochiecentrum aan de Kerkgracht 55 in Den Helder (naast de Petrus en Pauluskerk).

Nico Baïs, voorzitter van de Voedselbank Den Helder en omstreken, vertelt dan over hoe de Voedselbank werkt: wanneer kom je in aanmerking hiervoor? Om hoeveel mensen gaat het in onze omgeving? Hoe komt de Voedselbank aan voldoende levensmiddelen? Natuurlijk gaat hij ook in op vragen.

De bijeenkomst begint om 19.30 uur en duurt ongeveer tot 21.30 uur met daarin een pauze voor koffie en thee. De toegang is gratis. Iedereen is van harte welkom.

Toon meer

Ronald Boutkan

Ronald Boutkan is werkzaam als hoofdredacteur / algemeen directeur van Regio Noordkop. Ook presenteert hij Ron & Geer, Hollands Glorie en werkt hij mee aan De Week op Zaterdag, allen radioprogramma's van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button