Wisselend succes op Ladies Night Zeemacht

De dames zaalvoetbalselectie van MSV Zeemacht speelde vrijdagavond in sporthal De Brug hun thuiswedstrijden. Dames 2 nam het op tegen DKM zvv uit Heerhugowaard en dames 1 vond als tegenstander Reiger Boy/Woest Vr3, ook uit Heerhugowaard.

Dames 2 is een groot gedeelte van de wedstrijd de bovenliggende partij geweest. Aan het eind van de eerste helft was de stand 2-2. De tegenstander uit Heerhugowaard kwam twee keer terug van een achterstand. Dit beeld bleef hetzelfde in de tweede helft. Zeemacht kwam op 3-2 en DKM moest weer in de achtervolging. Hiermee boekte de ploeg resultaat en tien minuten voor tijd werd het 3-3. Zeemacht probeerde voor de vierde keer de voorsprong te pakken en daarmee de winst van de partij, maar het doelpunt viel aan de andere kant. De eindstand werd daarmee bepaald op 3-4, waardoor de drie punten voor DKM zijn.

Dames 1
Dames 1 van MSV Zeemacht had op papier ook geen makkelijke tegenstander aan Reiger Boys/Woest Vr3. Het team uit Heerhugowaard herbergt een hoop ervaring en dat was ook zichtbaar op het veld. Desondanks waren het de dames van Zeemacht die de score wisten te openen. Dit bleven de dames volhouden en ze liepen vanwege het goede en snelle spel uit. Het spelbeeld van de eerste helft werd in de tweede helft vastgehouden, waardoor het ogenschijnlijk een makkelijke avond werd. De eindstand werd uiteindelijk 8-1.

Komende vrijdag, 18 oktober, is er een bekerronde. In sporthal De Brug spelen de dames van Zeemacht dames 2 thuis tegen Reiger Boys/vr2 om 21.05 uur. Dames 1 van Zeemacht moet naar Heerhugowaard om te spelen tegen Reiger Boys/Woest Vr3 aanvang 20.55 uur.