SportZeemacht

Zaalvoetbal in de regio

Advertentie:

Zeemacht heeft de smaak van winnen weer te pakken, vrijdagavond werd met 3-6 gewonnen van Winsum. Na een moeilijke competitiestart is dit alweer de tweede overwinning op rij. Volgens de invallende coach Harald De klerk kwamen de drie punten toch moeizaam tot stand.

Na een 2-1 achterstand, werd de ruststand 3-3. Man van de wedstrijd was Ingmar waard met drie treffers. De andere doelpuntenmakers voor de Nieuwediepers waren Jordy Bos, Dario Sassenburg en Melvin Damsma. 25 oktober komt Excelsior op bezoek.

Texel won in eigen huis met 6-2 van ONR. Doelpuntenmaker: Jesper Arkenbout (3x), Pieter Jan Eelman (2x) en Lesley Koning. Volgende week speelt Texel tegen Het Vennewater.

Scagha verloor met 2-5 van medekoploper Excelsior. Doelpuntmaker: Robert Jan Klein (2x). 25 oktober speelt de Schagense ploeg uit tegen LTC.

In de hoofdklasse verloor Zeemacht 2 woensdag met 8-2 van Alliance. DWOW was met 3-4 te sterk voor Sandow.

In de eerste klasse A won JVC met 2-3 van White Stones 2 en Pellor met 4-5 van Succes.

Toon meer

Ronald Boutkan

Ronald Boutkan is werkzaam als hoofdredacteur / algemeen directeur van Regio Noordkop. Ook presenteert hij Ron & Geer, Hollands Glorie en werkt hij mee aan De Week op Zaterdag, allen radioprogramma's van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button