Sport

Benjaminteams aan elkaar gewaagd

Het team van De Hoppers.
Den Helder- Elke maand is er een basketbaltoernooi voor de jongste jeugd van 6 tot en met 10 jaar. Er zijn jongens- en meisjesteams, maar ook teams met jongens en meisjes. Elk team speelt drie wedstrijden. De Jong Assurantiën heeft zich als sponsor verbonden aan deze toernooien.

Het tweede toernooi van het seizoen 2020-2021 werd zondag 4 oktober georganiseerd door De Hoppers uit Hoorn. Door de verscherpte Coronaregels was er heel weinig publiek. Alleen de chauffeurs van de bezoekende verenigingen mochten de zaal in en kregen op de tribune een vaste plek toegewezen. De ouders van De Hoppers konden in de horeca kijken via een livestream.

Teams van JBC Noorderhaven, Dozy BV Den Helder en De Hoppers gingen ook dit keer weer fanatiek voor de winst. Was vorig toernooi in september JBC Noorderhaven nog duidelijk de sterkste, dit keer waren de teams meer aan elkaar gewaagd. Er waren veel spannende wedstrijden en de uitslagen lagen dicht bij elkaar of eindigden in een gelijkspel. Een erg leerzame en leuke dag voor alle teams.

Het toernooi staat open voor teams van alle verenigingen. Wil je een keer meedoen met een team neem dan contact op met de organisatie via denhelderbasketball.nl. Het volgende toernooi is 8 november in Julianadorp.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button