Den HelderLOS Den Helder

Burgemeester Nobel terug op LOS radio

Den Helder – Na een wat langer zomerreces keert de Helderse burgemeester Jeroen Nobel deze week terug op LOS radio. Op woensdag 14 oktober is hij tussen 13.00 en 14.00 uur te gast in het programma LOS Actueel. Hij gaat dan in op actuele zaken van de gemeente en natuurlijk ook op de nieuwe maatregelen rond corona, die dinsdagavond door minister-president Mark Rutte bekend worden gemaakt.

Voor de zomervakantie was Nobel wekelijks te gast in de radiostudio van de LOS. Het begon met vraag en antwoord rond corona, later kwamen ook andere Helderse onderwerpen aan bod. Dat is ook nu weer het geval. Inwoners die een vraag voor de burgemeester hebben kunnen die per mail insturen: nieuws@regionoordkop.nl.

Vanaf volgende week is Nobel elke dinsdag tussen 13.00 en 14.00 uur te gast.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button