Hollands Kroon

Jaarlijkse boekenmarkt Muziekvereniging Wieringerwaard

Hollands Kroon – Muziekvereniging Wieringerwaar organiseert zondag 1 november van 10.00 tot 14.00 uur de jaarlijkse tweedehands boekenmarkt. Die vindt plaats in de gymzaal naast dorpshuis de Oude School, aan de Populierenlaan te Wieringerwaard.

Deze boekenmarkt staat bekend om zijn grote variatie van boeken, geschikt voor jong en oud. Stripboeken, thrillers, romans, jeugdboeken, detectives, kookboeken en nog veel meer zijn aanwezig. Dit jaar worden ook legpuzzels te koop aangeboden.

Legpuzzels afleveren
Wanneer iemand boeken en/of legpuzzels voor deze markt heeft, kunnen deze vanaf heden tot en met 27 oktober elke dinsdag- of vrijdagavond tussen 19:00 en 20:30 uur gebracht worden in het halletje van dorpshuis de Oude School. Bij vragen over de boekenmarkt kan contact worden opgenomen met Carla Bakker via 0224-223459 of met Stef Buis via 0223-532414.

De opbrengst van de boekenmarkt is voor de muziekvereniging. De meest actuele informatie is te vinden op muziekverenigingwieringerwaard.nl

Toon meer

Cathy Niesten

Mijn naam is Cathy Niesten (20) en ik ben redacteur bij Regio Noordkop. Ik ben geboren en getogen in Den Helder en bereikbaar via cathy@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button