DWOW krijgt te maken met onsportieve tegenstander

Wieringerwerf – De vrouwen van DWOW verloren vrijdagavond in de eredivisie met 6-2 van Den Haag. Het team van trainer Gert Jan Schipper kreeg te maken met een zeer onsportieve tegenstander. Het duel eindigde in 6-2.

Keepster uitgeschakeld
Het werd al snel duidelijk dat het geen sportieve avond zou worden. De thuisploeg ging voortdurend in de fout, en de arbitrage weigerde daar tegen op te treden. Keepster Saadia Ayyad kreeg een knie op haar kaak. Dit was uitermate onsportief en pijnlijk. Ze kwam dan ook de tweede helft niet meer terug uit de kleedkamer. DWOW ging met een 2-0 achterstand de pauze in.

Ruw spel
In de tweede helft kon het team van Schipper wel twee keer scoren, de achterstand werd echter niet goed gemaakt. Noa Hulzebos kwam wel twee keer tot scoren. Niet veel Later werd ze de wedstrijd uitgetrapt. Schipper: “we zijn de wedstrijd uitgeschopt, en hadden hele slechte scheidsrechters. Er werd nergens voor gefloten. Een uitermate vervelende avond. En het is triest dat dergelijk gedrag in de eredivisie mogelijk is.”