Den Helder

Werk aan bovenleiding spoor van start

Den Helder – De werkzaamheden aan de bovenleiding op het spoor tussen Den Helder en Schagen zijn maandagochtend in alle vroegte van start gegaan. Als gevolg hiervan is het treinverkeer de gehele week, tot en met zondag 18 oktober, geschrapt.

ProRail vervangt de komende dagen de armen van 263 bovenleidingsportalen. Op zondag 18 oktober rijdt een stopbus tussen Heerhugowaard en Den Helder. Dan wordt namelijk ook op dit traject door Prorail gewerkt aan de bovenleiding.

NS heeft bussen ingezet om reizigers van Den Helder naar Schagen te vervoeren. Die bussen vertrekken in Den Helder vanaf het hoofdstation en vanaf station Zuid (kant De Schooten) en ook vanaf het treinstation van Anna Paulowna.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button