Cultuur/Natuur

Belangstellenden voor cultuur gezocht

Hollands Kroon – Het Cultuur Platform Hollands Kroon (CPHK) is op zoek naar nieuwe leden met belangstelling voor cultuur. Gezocht worden leden die woonachtig zijn in Hollands Kroon.

De ideale kandidaat is werkzaam of actief in een of meerdere van de verschillende cultuurclusters muziek, beeldende kunst, theater, cultureel erfgoed. Hij/zij heeft een brede kijk die groter is dan de eigen belangstelling en betrokkenheid bij kunst en cultuur. Natuurlijk moet de kandidaat wel de beschikking hebben over voldoende tijd.

Het CPHK vergadert maximaal 1,5 uur per avond en dat eens per twee tot drie maanden. De leden ontvangen hiervoor een vergoeding per vergadering. Interesse of vragen? Neem dan contact op met een van de co-voorzitters van het CPHK: Ton van der Winden via tel. 06-57126594 of Joop Luten via tel. 06-29211729.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button