Sport

Brugtocht wordt de laatste toertocht van dit seizoen

Advertentie:

Den Helder – Met de Brugtocht organiseert RTV Toon Jacobs de laatste toertocht van dit seizoen. Zondag 17 oktober moet er 55 kimometer worden gefietst. Onderweg is er een koffiestop in Van Ewijcksluis.

Ook deze toertocht is onder leiding van een ervaren toerleider. De gemiddelde snelheid zal omstreeks 22 km/uur liggen. De tocht begint bij het clubhuis in park Quelderduyn en deze tocht start om 09:00 uur. Tevens start er een snellere groep fietsers, die een iets langere afstand rijden. Dragen van een fietshelm is verplicht.

Ook niet-leden zijn van harte welkom om mee te rijden. Het inschrijfgeld voor NTFU-leden is € 2,00 en voor overigen € 3,00. Maar de eerste keer mee is gratis. Zie voor verdere inlichtingen op de website of vlak voor de start in het clubhuis.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button