Cultuur/NatuurJeugd

Schrijver Cees van den Berg op bezoek in School 7

Den Helder – Ook in de herfstvakantie is er genoeg leuks te doen in de bibliotheek. Op donderdag 21 oktober om 14:00 uur komt schrijver Cees van den Berg op bezoek in School 7 om te vertellen over zijn drie kinderboeken: Lotje Later, Gevonden en Paloma. En hij gaat natuurlijk voorlezen. Daarnaast mogen de kinderen zelf aan de slag met een schrijf- en tekenopdracht.

Tijdens het voorlezen en vertellen gebruikt de schrijver veel muziek. Van den Berg is naast schrijver namelijk ook muzikant. Na jarenlang in bandjes basgitaar gespeeld te hebben vond hij het tijd om te gaan schrijven. Hij begon als muziekrecensent en interviewer en schreef in 2016 zijn eerste kinderboek Lotje Later. Bij uitgeverij Lemniscaat verschenen daarna Gevonden en Paloma.

Aanmelden
De bijeenkomst is gratis, maar aanmelden is verplicht. Aanmelden kan via de website

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button