Den Helder

Testen voor toegang in Quelderduijn blijft open

Den Helder – De coronatestlocatie in sport- en evenementenhal Quelderduijn, waar bezoekers terecht kunnen om zich – nu nog gratis – te laten testen ten behoeve van een toegangsbewijs om horeca, theater, bioscopen en evenementen te kunnen bezoeken, blijft voorlopig open. In elk geval deze en volgende maand.

De testlocatie is dezer dagen gesloten, maar gaat na plaatsing van nieuwe computers vanaf vrijdag, uiterlijk zaterdagmorgen, weer volop draaien. Bezoekers kunnen er zeven dagen in de week van acht uur ‘s ochtends tot zes uur ‘s avonds terecht. De gratis antigeentest levert na ongeveer twintig minuten de uitslag en een QR-code op. De uitslag is 24 uur geldig.

Bron: Samen Bouwen aan Den Helder

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Reageer op dit bericht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button