Jeugd

Start herfstvakantie met kleuterinstuif in de Draaikolk

Den Helder – Turnlust Den Helder zorgt zaterdag 15 oktober weer voor een sportieve start van de herfstvakantie. Voor de vierde keer wordt in de Draaikolk de kleuterinstuif gehouden voor kinderen van 4-6 jaar. De kinderen kunnen naar hartenlust klimmen, klauteren en balanceren. De inschrijving is in de foyer van de Draaikolk vanaf 13.30 uur en deelname is gratis.

De sportzaal wordt omgebouwd tot een grote beweegtuin met vier uitdagende beweegbanen. Zo kunnen de kinderen naar hartenlust klimmen, klauteren en balanceren en er natuurlijk is er ook weer een springbaan en een baan waar ze kunnen mikken, gooien en jongleren met verschillende materialen. Tussendoor staat er water klaar en wordt gezorgd voor een gezonde snack.

De inschrijving is in de foyer van de Draaikolk vanaf 13.30 uur en de start is een half uurtje later. De kinderen kunnen zich tot 15.30 uur uitleven in de sportzaal. Als aandenken krijgen de kinderen hun diploma mee naar huis. Deelname aan de kleuterinstuif is gratis.

Toon meer

Ronald Boutkan

Bovenstaand bericht is geplaatst door Ronald Boutkan, algemeen directeur van Regio Noordkop. Ronald woont in Julianadorp en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button